WERKELIJKE STAAT

Zoom

Kunt u geen verbinding maken met Zoom? Probeer je Zoom te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zoom perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zoom -service lijkt te werken!

Zoom frequente storingen

Zoom is een van de toonaangevende videoconferencing platform meer van de tijd, want het is een zeer nuttige toepassing voor alle types van teams die willen in contact te blijven. Deze applicatie heeft verschillende kenmerken die het aantrekkelijker en nuttig omdat, bijvoorbeeld, kunnen individuele gesprekken, groep video te maken en u kunt ook het gebruik van het scherm te delen te maken. Het is waar dat er verschillende fouten die de gebruikerservaring te belemmeren kunnen Zoom verschijnen. Vervolgens zullen we een aantal van hen en hun oplossingen uit te leggen. Een van de meest vervelende bugs is wanneer de toepassing van de camera niet detecteert. Als de webcam niet wordt weergegeven of niet werkt, kan het zijn dat een van de redenen die hieronder uitgelegd.


Als de camera niet wordt weergegeven, moet u controleren of alle andere toepassingen die de webcam te gebruiken zijn gesloten, omdat anders, kan Zoom niet detecteren of gebruik de camera. Als de camera nog steeds niet werkt, moet u controleren dat dit niet wordt geblokkeerd. Om dit te doen moet u deze instructies te volgen: Windows moet zoeken Webcam in het menu Start. Daar vindt u de lijst met toepassingen die de camera kan gebruiken. Vink het vakje van uw browser en Zoom worden geselecteerd. MacOS moet zoeken naar de Systeemvoorkeuren en selecteert u Beveiliging en privacy. Eenmaal daar, selecteert het slot en voer uw wachtwoord. Hier vindt u de lijst met toepassingen die webcam laten zien. Controleer of uw browser Zoom zijn gemarkeerd. Een andere fout die de goede werking van Zoom is een probleem dat voorkomt dat delen van het scherm.


Als u van plan om het scherm in een vergadering te delen en het is onmogelijk om te doen, moet u bepaalde instellingen controleren om ervoor te zorgen dat alles in orde is om deze functie uit te voeren. Voordat u het scherm kunt delen, u controleren of uw internetverbinding normaal werkt en zorg ervoor dat je verbonden bent met het gewenste gesprek.

Wij hopen dat onze informatie nuttig is geweest.


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zoom? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zoom, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zoom, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zoom toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zoom vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zoom


Kopie URL