WERKELIJKE STAAT

Zoolz

Kunt u geen verbinding maken met Zoolz? Probeer je Zoolz te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zoolz perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zoolz -service lijkt te werken!

Zoolz frequente storingen

Zoolz is een cloud service op het web, die bijna oneindige opslagruimte biedt voor een relatief goedkope prijs. Zoolz biedt verschillende soorten abonnementen voor de gebruikers aan te passen aan hun behoeften. Dit platform biedt ook andere tools zoals bandbreedte, wat een gebruiker kan klimmen naar 150 GB in een tijd van 10 uur zonder te worden beperkt door het systeem.

Zoolz niet herkent het type gegevens die worden geladen in de cloud, omdat ze versleuteld zijn, maar het systeem beoordeelt veiligheid uploads metadata om piraterij te voorkomen.


Zoolz kunt u de verbinding fout van het bericht ""Kan geen verbinding maken met de server"" te gooien. Deze boodschap komt omdat de computer niet kan communiceren met servers Zoolz.

Om op te lossen dit probleem Zoolz de instellingen te controleren voor deze open uw desktop software Zoolz> Instellingen> Verbinding> Wireless> Lijst van Wi-Fi Safe> Zorg ervoor dat u hebt geselecteerd alle Wi-Fi opties> Opslaan.

Een andere mogelijke oplossing is om te verifiëren dat de antivirus- of firewall niet in strijd is met de toepassing van Zoolz. In sommige gevallen zal de gebruiker de configuratie van Windows te controleren en met beheerdersrechten. Klik hiervoor Windows + R> Uitvoeren> typ gpedit.msc> Vul> Het apparaat instellen> Dubbelklik op Windows-instellingen> dubbelklik op Beveiligingsinstellingen> Lokaal beleid, double-click> dubbelklik op Beveiliging Opties> dan in de details ruit, dubbelklikt u op het systeem: FIPS-compliant algoritmen voor codering, hashing en ondertekening> Uitgeschakeld> OK. Dan afslag Zoolz Zoolz en opnieuw beginnen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zoolz? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zoolz, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zoolz, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zoolz toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zoolz vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zoolz


Kopie URL