WERKELIJKE STAAT

ZoneAlarm AntiVirus

Kunt u geen verbinding maken met ZoneAlarm AntiVirus? Probeer je ZoneAlarm AntiVirus te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of ZoneAlarm AntiVirus perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De ZoneAlarm AntiVirus -service lijkt te werken!

ZoneAlarm AntiVirus frequente storingen

ZoneAlarm is een firewall-software die is ontwikkeld door Check Point voor Microsoft Windows-besturingssystemen. De belangrijkste doelstelling van dit programma wordt gecontroleerd door area netwerkverbindingen van uw computer. Bijvoorbeeld, het ""vertrouwen zone"" is er een die het lokale netwerk van de gebruiker omvat, terwijl de ""Internet zone"" omvat alles wat niet in de ""zone van vertrouwen"".

ZoneAlarm de gebruiker altijd vragen om toestemming voor toegang tot het internet.

Maar net als elk programma kunt u fout schuur en ZoneAlarm is niet vrijgesteld van deze, maar het is niet naar beneden te brengen een aantal mogelijke oplossingen.


Het bericht ""runtime onjuiste ZoneAlarm.log"" die optreedt tijdens het uitvoeren ZoneAlarm, maar kan ook voorkomen terwijl het programma loopt. Om dit probleem raden wij u aan de volgende stappen op te lossen:

1. Klik op de Windows Start knop

2. Type ""Systeemherstel"" en klik op ""enter"".

3. Klik op ""Systeemherstel.""

4. Volg de Wizard herstellen van het systeem.

5. Start de computer.

Een andere mogelijke oplossing voor dit probleem is het programma vanaf het begin opnieuw. Om dit te doen, druk op de knop Start Windows> type ""Unistall""> Enter> klik op ""Add or Remove Programs""> Item zoeken ZoneAlarm en klik op ""verwijderen""> volg de stappen uninstall> reboot de computer en u opnieuw installeren opnieuw te programmeren.

Als het probleem zich blijft voordoen en dit het probleem niet oplost, is het mogelijk dat de computer niet is bijgewerkt, zodat de gebruiker van Windows moet werken. Ervoor:

1. Klik op Start Windows.

2. Typ in het vak ""Update"" en druk op ""enter"".

3. Dan in het dialoogvenster Update Windows, klikt u op ""check for updates"".

4. Als er updates, klikt u op ""Install Updates""

5. Start uw computer.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met ZoneAlarm AntiVirus? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van ZoneAlarm AntiVirus, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot ZoneAlarm AntiVirus, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer ZoneAlarm AntiVirus toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die ZoneAlarm AntiVirus vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van ZoneAlarm AntiVirus


Kopie URL