WERKELIJKE STAAT

Zombie City Defense 2

Kunt u geen verbinding maken met Zombie City Defense 2? Probeer je Zombie City Defense 2 te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zombie City Defense 2 perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zombie City Defense 2 -service lijkt te werken!

Zombie City Defense 2 frequente storingen

Zombie Stad Defense 2 is een videospel ontwikkeld en verspreid Mozg Labs voor Android, Microsoft Windows, Linux en Mac OS platforms. Het is een set van onafhankelijke actie simulatie en strategieën. Het belangrijkste doel van het spel is om de stad te verdedigen, terwijl een leger van zombies proberen om de basis vast te leggen.

Zombie Stad Defense 2 is verkrijgbaar in 6 talen en heeft drie moeilijkheidsgraden.

Echter, sommige spelers geklaagd over Zombie Stad denfense 2. Van wat we een aantal mogelijke oplossingen hebben verzameld.


Zombie Stad Defense 2 start niet

Deze fout kan worden veroorzaakt door onjuiste installatie van het spel, dus het is aan te bevelen dat het spel wordt verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Het wordt aanbevolen om voor het installeren van het spel opnieuw het antivirusprogramma tijdelijk uit te schakelen, omdat dit vaak in strijd is met het spel en de belangrijkste oorzaak van een slechte installatie kan zijn.

Zombie Stad Defense 2 is vergrendeld op het bureaublad

Dit probleem kan optreden omdat de grafische kwaliteit is zeer hoog, is het raadzaam om te verminderen. Het is ook mogelijk dat uw computer niet genoeg prestaties die nodig zijn pro spel. We raden echter aan het bijwerken van het spel, want ontwikkelaars een patch om dit probleem op te lossen kan toevoegen.

Zombie Stad Defense 2 scherm zwart

Dit is de meest voorkomende fout van het spel, en het is een probleem met de GPU. De speler moet controleren of de videokaart voldoet aan de minimumvereisten moet ook de nieuwste stuurprogramma's te installeren. Als alles goed werkt dan kan de speler proberen om over te schakelen naar een andere verkoop te drukken ""Alt + Tab"" en ga terug naar het spel scherm.

Minimumeisen aan Zombie Stad Defense 2 spelen

• Besturingssysteem: Windows XP SP2 +

• Geheugen: 1024 MB RAM

• Graphics: NVIDIA GeForce 6200

• DirectX: Versie 9.9

• Opslag: 1024 MB van de beschikbare ruimte

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zombie City Defense 2? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zombie City Defense 2, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zombie City Defense 2, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zombie City Defense 2 toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zombie City Defense 2 vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zombie City Defense 2


Kopie URL