WERKELIJKE STAAT

Zipwhip

Kunt u geen verbinding maken met Zipwhip? Probeer je Zipwhip te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zipwhip perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zipwhip -service lijkt te werken!

Zipwhip frequente storingen

ZipWhip is een dienst berichten naar contacten, die gemakkelijk kunnen worden geopend vanuit een apparaat of platform te importeren. Ook verkrijgbaar web applicaties, mobiele applicatie voor Android en desktop PC.

Alle versies van deze dienst werken met dezelfde interface en zijn allemaal in sync, geeft gebruikers de mogelijkheid om uw berichten en contactpersonen gesynchroniseerd en opgeslagen in de cloud te houden.

Met behulp van de deze dienst zou geen extra kosten met zich meebrengen bij het verzenden van SMS, wat je uitgeeft is de koers die u zal worden ingehuurd zonder overladen of minder gedaan.

Het is mogelijk dat dit in sommige gevallen ZipWhip foutmeldingen als het volgende:


""Kan deze toepassing niet installeren."" Om dit vervelende fout op te lossen is het noodzakelijk dat de functie van het koppelen van meerdere doelen voor het maken van de inrichting is ingeschakeld. Om dit te gaan om de activiteit Instellingen> Aanpassen> Activiteiten> Instellingen doen. Controleer de ""Gebruikers toestaan ​​om meerdere contactpersonen met taken en gebeurtenissen te verbinden.""

Dit moet het probleem op te lossen, maar als het probleem zich blijft voordoen raden wij aan dat de gebruiker contact technische ondersteuning voor een betere oplossing is het mogelijk om dit te doen via hun website.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zipwhip? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zipwhip, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zipwhip, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zipwhip toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zipwhip vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zipwhip


Kopie URL