WERKELIJKE STAAT

Zendesk

Kunt u geen verbinding maken met Zendesk? Probeer je Zendesk te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zendesk perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zendesk -service lijkt te werken!

Zendesk frequente storingen

Zendesk is een customer service, die helpt bedrijven hun aandacht op te lossen om de klant met omnichannel platform dat effectief interacties genereert. Met andere woorden, Zendesk is een platform dat communicatiemiddelen tussen een cliënt en het bedrijf stuurt. U beschikt over verschillende vormen van contact zoals e-mail, telefoongesprekken, chats en sociale netwerken zoals Facebook of YouTube.

Deze software biedt verkoopondersteuning en interactie met de klant, flexibel en aanpasbaar. Het behandelt alle soorten van grote, middelgrote, kleine en zelfs startups.

Dit kan echter problemen met de software te presenteren. Dus geen zorgen te maken, omdat niet is voorzien bieden een aantal mogelijke oplossingen.


falende transactieverwerking

Als de gebruiker probeert een betaling te verwerken en het systeem zal deze foutmelding te gooien, raden wij u het volgende:

• Browsegegevens wissen cache en web browser. Om dit te doen, tegelijkertijd druk op ""Ctrl + F5"" toetsen. Probeer om de betaling opnieuw te maken.

• Zorg ervoor dat de kaart gegevens correct zijn.

• Als het probleem zich blijft voordoen raden wij u aan contact op met uw credit card provider.

Kon niet Zendesk producten laden

De volgende foutmelding wordt weergegeven wanneer u het menu of instellingen Zendesk Chat klikken. Om dit probleem op te lossen:

• Het wordt aanbevolen dat u een browser die wordt bijgewerkt en voldoet aan de eisen van Zendesk gebruiken. Bovendien, verwijdert u de cache het en ook adviseren u uitschakelen browser extensies. Als dit niet werkt, nodigen wij u van een particuliere of incognito browsen in te voeren.

• U kunt soms fout Dit bericht verschijnt bij een poging om een ​​actie waar het profiel niet over de vereiste machtigingen om die actie uit te voeren heeft uit te voeren. Controleer de machtigingen profiel en neem contact op met uw beheerder.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zendesk? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zendesk, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zendesk, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zendesk toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zendesk vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zendesk


Kopie URL