WERKELIJKE STAAT

Zedge

Kunt u geen verbinding maken met Zedge? Probeer je Zedge te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zedge perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zedge -service lijkt te werken!

Zedge frequente storingen

Zedge is een applicatie gewijd aan wallpapers en ringtones voor mobiele apparaten. Dit platform stelt gebruikers in staat om hun apparaten aan te passen. Zedge is beschikbaar voor Android, Windows Phone en iOS-apparaten.

De applicatie is verdeeld in 4 categorieën, wallpapers, bewegende achtergronden, alle ringtones en meldingen. Daarnaast Zedge is het mogelijk om de beste games in de Play Store te downloaden, omdat dit lokaliseert de meest succesvolle inhoud in de app store.

Sommige gebruikers hebben geklaagd over Zedge, want soms kan de applicatie te stoppen en falen. Niets aan de hand, want er is oplossing voor alles en neer is niet de meest efficiënte hebben opgesteld.


Zedge werkt niet op Android

Soms is het mogelijk dat de aanvraag niet naar behoren kan functioneren op Android-apparaten. Volg deze stappen om dit vervelende probleem op te lossen.

• Upgrade naar de nieuwste versie Zedge.

• Sluit en heropen de applicatie.

• Start het apparaat

• Duidelijke data-opslag en toepassing cache. Om dit te gaan doen om ""Instellingen> Applicaties> Zedge> Opslag> I clear cache"".

• Controleer of u de bijgewerkte software op uw apparaat en dat dit in overeenstemming is met Zedge.

• weer opnieuw installeren van de applicatie. Om Zedge wissen gaat u naar de Play Store> Mijn apps en games> Zedge> Verwijderen. Start uw telefoon en download de app.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zedge? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zedge, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zedge, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zedge toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zedge vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zedge


Kopie URL