WERKELIJKE STAAT

Zapier

Kunt u geen verbinding maken met Zapier? Probeer je Zapier te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Zapier perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Zapier -service lijkt te werken!

Zapier frequente storingen

Zapier is een webservice acties tussen de verschillende web applicaties te automatiseren. Met andere woorden, Zapier is een hulpmiddel voor het organiseren van het werk kan automatisch delen op sociale netwerken, e-mails en zelfs werk te combineren met Apis.

Zapier heeft een betaalde versie en gratis waarmee je kunt maximaal 5 Zaps en 100 taken. Deze tool verbindt ook met andere toepassingen voor het verzenden en ontvangen van gegevens.

Echter, Zapier u algemene fout als de applicatieserver reageert op een verzoek om Zapier.


De gebruiker kan tegen het lijf loopt fouten wanneer het proberen om een ​​Zap te creëren. Om dit op te lossen adviseren wij het volgende:

1. Controleer of de velden correct zijn ingevoerd Zap en controleer of gegevensformaten passend en verplichte velden zijn voltooid.

2. Controleer ook de aansluiting van de applicatie en account machtigingen zijn ingeschakeld.

3. Controleer of de toepassing goed is aangesloten op de rekening en Zapier en vergunningen hebben gemachtigd om werk Zap.

""Er zijn geen erkende Status Code 401"" is een vergissing aangemerkt indien Zapier geen verbinding kan maken op de rekening van de applicatie als de gebruiker het wachtwoord en de toegang tot Zapier werd verbroken verandert. Dit oplossen door verbinding naar het accounttoepassing en Zapier.

""504 - Timeout gateway"", dat is waarschijnlijk een probleem is niet standaard en is specifiek voor de applicatie die is aangesloten op Zapier. Het wordt aanbevolen om de gebruiker dat als je deze foutmelding u contact opnemen met de technische ondersteuning van de aanvraag.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Zapier? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Zapier, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Zapier, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Zapier toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Zapier vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Zapier


Kopie URL