WERKELIJKE STAAT

Youtube TV

Kunt u geen verbinding maken met Youtube TV? Probeer je Youtube TV te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Youtube TV perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Youtube TV -service lijkt te werken!

Youtube TV frequente storingen

Youtube TV is een nieuw alternatief voor tv-kijken is alleen beschikbaar voor de Verenigde Staten. Het is een dienst live tv behoren tot Google heeft meer dan 85 traditionele kanalen.

Om te genieten van deze overdracht noodzakelijk is voor de gebruiker applicatie is gedownload Youtube TV is het belangrijk op te merken dat je dit niet kunt genieten via Youtube zoals ze zijn toepassingen en verschillende platformen. Aangezien het beroep mogelijk is om 6-gebruikers die dienst hebben, maar slechts 3 kan genieten op hetzelfde moment, kan dit vervelend voor gebruikers te worden, maar ze zijn niet altijd verbonden met 6 personen.

Youtube TV kan soms foutmelding presenteren dan bespreken hoe we deze tekortkomingen aan te pakken.


Dit bericht kan het gevolg zijn van erro applicatie problemen dus het is aangeraden om de gebruiker dat de sluiting en heropening. Als het probleem nog steeds verschijnt is het raadzaam om opnieuw te installeren.

Het is mogelijk dat soms de gebruiker niet een goed netwerk verbinding, zodat uit is niet voorzien, raden wij u de router opnieuw opstarten en als het probleem aanhoudt gebruiker moet contact opnemen met uw netwerk provider.

Het is belangrijk dat u er rekening mee dat de YouTube TV compatibel is met het apparaat voorkeur. Het is ook belangrijk dat andere programma's geopend streaming niet worden gevonden, omdat deze de werking van YoutubeTV kunnen verstoren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Youtube TV? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Youtube TV, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Youtube TV, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Youtube TV toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Youtube TV vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Youtube TV


Kopie URL