WERKELIJKE STAAT

Youtube

Kunt u geen verbinding maken met Youtube? Probeer je Youtube te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Youtube perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Youtube -service lijkt te werken!

Youtube frequente storingen

Youtube is het grootste platform en bekend door het internet voor het afspelen van video's, content uploaden en communiceren met andere gebruikers. Dit platform kan worden gebruikt in een verscheidenheid van apparaten zoals computers, mobiele apparaten, tablets en SmartTV. U kunt genieten van Youtube voor gratis, maar het heeft zeker zijn premium-versie die als betaald, maar niet veel anders dan de andere versie. We willen vaak om content te genieten, maar Youtube gooit ons een foutmelding dan zullen we praten over de meest voorkomende die er bestaan ​​in dit digitale platform en hoe u kunt oplossen.


Deze foutmelding ""Er is een fout opgetreden. Please try again later ""kunnen optreden voor verschillende onderstaande oorzaken hebben: Dit bericht kan optreden wanneer een extensie blokkeren van advertenties in uw browser, probeer deze turn off uitbreidingen van hetzelfde op te lossen. Youtube voordelen de advertenties zodat het noodzakelijk is dat het internet gezien. Deze fout kan ook worden gerelateerd aan Youtube servers, dus in dit geval is het raadzaam dat u de toepassing sluiten en opnieuw te installeren, maar als je uit de browser zeker dat dit wordt bijgewerkt. Een andere oorzaak van deze storing kan te wijten zijn aan de caches en cookies is het belangrijk om hen uit de browser te verwijderen. Soms verwarren dit bericht blijken vaak een slechte netwerkverbinding, zorg ervoor dat er een goede internetverbinding, zo niet proberen het herstarten van de router of neem contact op met uw dealer. We hopen dat deze lijst van de oorzaken van fouten en oplossingen zal nuttig zijn en kan de problemen veroorzaakt door het platform op te lossen. 


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Youtube? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Youtube, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Youtube, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Youtube toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Youtube vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Youtube


Kopie URL