WERKELIJKE STAAT

Yelp

Kunt u geen verbinding maken met Yelp? Probeer je Yelp te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Yelp perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Yelp -service lijkt te werken!

Yelp frequente storingen

Yelp is een platform waar gebruikers de beste lokale bedrijven in uw buurt of stad kan vinden. Yelp is beschikbaar als een mobiele applicatie, waar gebruikers de beste koopjes in real time kunnen vinden en om waardevolle informatie over bedrijven en gebruikers kunnen reacties of foto's achter te laten krijgen.

In Yelp je kan worden gevonden van een product of dienst, of het nu een restaurant, haar of kleding op te slaan, omdat het een aanbeveling business.

Yelp toepassing is beschikbaar voor iOS en Android-besturingssystemen, waarbij gebruikers de interactieve kaart kunt bekijken om de beste koopjes te vinden in de stad.

U mag Yelp een fout aangeeft.


Sommige gebruikers hebben geklaagd omdat ze een foutmelding proberen om een ​​promotie te verwerven ontvangen. Hoogtepunt belangrijk feit is dat de coupons en promoties gift Yelp is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Om dit te verhelpen moet de gebruiker om te controleren of de kaart informatie juist is en dat u bent aangemeld bij uw Yelp-account.

Het is mogelijk dat de gebruiker bank online aankoop beperkingen, dus je moet contact opnemen met uw organisatie om deze tekortkoming aan te pakken.

Een foutmelding is: ""Ik kan mijn bestelling niet betalen"". Op te lossen deze gebruiker zal moeten kopen de card gegevens correct zijn en u bent ingelogd op uw Yelp-account. Soms is de gebruiker in contact te komen met uw bank om deze transacties te autoriseren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Yelp? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Yelp, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Yelp, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Yelp toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Yelp vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Yelp


Kopie URL