WERKELIJKE STAAT

Yandex.Browser

Kunt u geen verbinding maken met Yandex.Browser? Probeer je Yandex.Browser te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Yandex.Browser perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Yandex.Browser -service lijkt te werken!

Yandex.Browser frequente storingen

Yandex is een Russisch gratis webbrowser ontwikkeld door het Russische bedrijf Yandex zoeken op het web die de rendering engine gebruikt in Blink open source project Chromium gebruikt.

Yandex wordt beschouwd als de vierde meest gebruikte zoekmachine ter wereld met meer dan 150 miljoen dagelijkse zoekopdrachten. Naast het feit dat de toonaangevende zoekmachine in landen die onder de invloed van Rusland en Oekraïne, Kazachstan en Wit-Rusland.

Met Yandex kan informatie op het internet, open geen e-mails en in aanvulling op de toegang tot multimedia-inhoud te vinden. Yandex biedt momenteel een breed scala aan diensten op haar portal en mobiele applicaties zijn beschikbaar allemaal in het Engels en Russisch.

Het is mogelijk dat in sommige gevallen presenteren Yandex foutmeldingen, dus je aangeven dat je kunt doen in dat geval.


De foutmelding ""Kan de add te laden"". Deze fout treedt op wanneer u probeert een multimedia-inhoud of een film of een flash game te downloaden. Yandex wordt aanbevolen om de browser te werken, kan dit worden gedaan via de officiële website om de nieuwste versie van hetzelfde te krijgen. U kunt in staat zijn om te upgraden van dezelfde browser. Een andere mogelijke oplossing is om de cache en browser geschiedenis te wissen.


De foutmelding ""Fout verbinding mislukking"", betekent dit dat de browser niet in staat was om een ​​webpagina op te halen. Om deze foutmelding is het aanbevolen dat de gebruiker probeert om andere sites openen in de browser, als je niet ziet dit waarschijnlijk fout is dit een interne storing van de website op te lossen. ook adviseert het herstarten van de router, indien nodig contact op met uw ISP.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Yandex.Browser? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Yandex.Browser, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Yandex.Browser, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Yandex.Browser toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Yandex.Browser vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Yandex.Browser


Kopie URL