WERKELIJKE STAAT

Yahoo Sports

Kunt u geen verbinding maken met Yahoo Sports? Probeer je Yahoo Sports te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Yahoo Sports perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Yahoo Sports -service lijkt te werken!

Yahoo Sports frequente storingen

Yahoo Sports is een sportnieuws website eigendom van Yahoo! Het is voornamelijk gebaseerd op de grote sporten in Noord-Amerika, maar ook andere sporten wereldwijd. Het heeft ook mobiele applicaties voor Android en iOS.

Echter, kan je af en toe Yahoo Sports deze mislukking met mobiele toepassingen. Dus is niet voorzien hebben we een aantal mogelijke oplossingen samengesteld.


Yahoo Sports bevriest of crasht op iOS

Sommige iOS-gebruikers hebben geklaagd omdat de toepassing van Yahoo Sports is opgehangen of niet reageert. Om dit vervelende probleem op te lossen adviseren wij de gebruiker om te controleren of u de nieuwste versie van iOS.

• Force de arrestatie en de toepassing opnieuw starten, schuift op naar de start om terug te keren om het te doen in het beeld van de toepassing en vervolgens de app opnieuw op.

• Start het apparaat.

• Installeer de applicatie, omdat het mogelijk is dat Yahoo Sports is beschadigd.

• Controleer de Internet-verbinding. Indien nodig activeren vliegmodus en uitschakelen voor het laatst een paar seconden om opnieuw te verbinden of los te koppelen van het apparaat via een netwerk van Wi-Fi.

Yahoo Sports crasht op Android

Het is mogelijk dat Android-gebruikers problemen kunnen vertonen met de toepassing van Yahoo Sports, aangezien het kan langzaam of bevriezen zijn. Om de fout wij je de volgende vast te stellen:

• Het besturingssysteem Android Upgrade. Om hebben bijgewerkt deze stap overslaan.

• De gebruiker moet de gegevens en cache Yahoo Sports wissen.

• Het is ook mogelijk dat het probleem verdwijnt kracht stop en start de toepassing opnieuw.

• Het is mogelijk dat de aanvraag is beschadigd, dus we raden dat de gebruikers te verwijderen en de app opnieuw te installeren.

• Tot slot, controleer dan of het apparaat een goede internetverbinding. Indien nodig contact op met uw netwerk provider.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Yahoo Sports? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Yahoo Sports, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Yahoo Sports, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Yahoo Sports toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Yahoo Sports vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Yahoo Sports


Kopie URL