WERKELIJKE STAAT

Yahoo Messenger

Kunt u geen verbinding maken met Yahoo Messenger? Probeer je Yahoo Messenger te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Yahoo Messenger perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Yahoo Messenger -service lijkt te werken!

Yahoo Messenger frequente storingen

Yahoo! Messenger, bekend onder de afkorting YIM. Het is een instant messaging platform met real-time uitwisseling van berichten tussen gebruikers toelaat. Is onderdeel van Yahoo! het portaal is voorzien van een zoekmachine.

Yahoo! Messenger is een van de meest voorkomende en zeer populaire instant messengers. Het is gratis voor degenen die gemakkelijk toegang hebben tot internet.

Deze instant messaging maakt het ook voor de uitwisseling van SMS-berichten in real-time, ook is het de gebruiker mogelijk maakt om elk type bestand te delen en videogesprekken met andere gebruikers te maken.

Je zou Yahoo! Messenger kan de volgende foutmelding te presenteren, ook laten we u zien hoe u kunt oplossen.


Sommige gebruikers van Windows 10 hebben een klacht ingediend bij Yahoo! Messenger, in het bijzonder het maken van video-oproepen. Om dit probleem op te lossen is het eerste wat je hoeft te doen is controleren of de nieuwste grafische drivers geïnstalleerd hebben, naast het feit dat het uitvoeren van de nieuwste versie van Yahoo! Boodschapper.

De snelste oplossing voor dit probleem op te lossen is om de software te starten van het programma in de Administrator-modus opnieuw te installeren. Om dit te doen met de rechtermuisknop op het .exe-bestand> Eigenschappen> Compatibiliteit> Instellingen wijzigen voor alle gebruikers> Checkbox> Toepassen.

Als het probleem blijft de gebruiker kan nodig zijn om de oude versie van YIM downloaden, is het ook belangrijk op te merken dat je moet blijven bijgewerkt op de laatste versie cq de versie compatibel besturingssysteem computer.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Yahoo Messenger? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Yahoo Messenger, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Yahoo Messenger, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Yahoo Messenger toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Yahoo Messenger vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Yahoo Messenger


Kopie URL