WERKELIJKE STAAT

Yahoo

Kunt u geen verbinding maken met Yahoo? Probeer je Yahoo te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Yahoo perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Yahoo -service lijkt te werken!

Yahoo frequente storingen

Yahoo! Search is een zoekmachine die eigendom zijn van Yahoo! Inc. wordt beschouwd als de nummer vier wereldwijd. Yahoo! is de zoekmachine die werkt met Bing browser. Daarnaast is deze zoekmachine heeft meertalige.

Yahoo! Search biedt links naar de cache in de zoekresultaten, die het mogelijk maken het bekijken van HTML-bestanden in het geheugen. Met deze zoekmachine kunt u de zoekopdracht aan te passen en gebruikers kunnen bepaalde instellingen zoals vrijgave: taal, domein beperkingen, het aantal van de resultaten, met inbegrip van meer opties.

Sommige gebruikers van Yahoo! Zoeken hebben klachten ingediend.


De foutmelding ""Yahoo! Werkt niet"", dit probleem is grotendeels te wijten aan fouten met de browser. Om dit op te lossen stellen we voor om te volgen wat de surfer volgende stappen:

1- Wis de cache en cookies van uw browser.

2 Update uw browser.

3- Het is raadzaam om JavaScript nodig om te trekken uit de ervaringen van de maximale video's en animaties.

4 Schakel de verbeteringen browser, omdat het mogelijk is dat deze verbeteringen kunnen fouten in Yahoo! veroorzaken

5- soms uitschakelen beveiligingsprogramma's zoals antivirus en firewall.

6- Het is mogelijk dat in sommige gevallen de surfer noodzaak om de browser te resetten.

7 Start de computer.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Yahoo? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Yahoo, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Yahoo, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Yahoo toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Yahoo vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Yahoo


Kopie URL