WERKELIJKE STAAT

Xbox Live

Kunt u geen verbinding maken met Xbox Live? Probeer je Xbox Live te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Xbox Live perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Xbox Live -service lijkt te werken!

Xbox Live frequente storingen

Xbox Live is bekend als de online service Xbox One. Dit platform stelt gebruikers in staat om applicaties van uw TV, films, games nu vermaken, muziek ... Er is een gratis versie die bekend staat als ""Silver"" en een andere betaling anomenada ""Gold"". Er is momenteel een foutcode die de goede werking van dit ideaal voorkomt voor liefhebbers van de Xbox-platform.


De code 4220 is een vervelend probleem dat kan voorkomen play multiplayer games. De kans is groot die gerelateerd zijn aan problemen met de verbinding. Het eerste ding om te controleren of u deze fout is dat de sistem up to date. Zo niet, dan voert u de updates die beschikbaar zijn. Als het probleem aanhoudt op het scherm, start u de console of log in op uw account om Xbox Live. Als u de foutcode 8016a04b wanneer u een prepaid code op Xbox Live te verlossen, is de prepaid-code die u probeert te gebruiken niet overeenkomt met het land of de regio van uw account. Een andere error code is een beetje vervelend dat we hieronder zullen zien.


Dit houdt verband met de prepaid-codes want het betekent dat de code u gebruik wilt maken is niet geldig in combinatie met het land van hun eigen land. Om dit te verhelpen, moet u eerst de locatie waar u uw prepaid-account gekocht en, zo niet overeenkomen, zal het niet mogelijk zijn om de gewenste code toe.


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Xbox Live? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Xbox Live, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Xbox Live, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Xbox Live toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Xbox Live vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Xbox Live


Kopie URL