WERKELIJKE STAAT

World Of Warcraft

Kunt u geen verbinding maken met World Of Warcraft? Probeer je World Of Warcraft te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of World Of Warcraft perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De World Of Warcraft -service lijkt te werken!

World Of Warcraft frequente storingen

World of Warcraft is een massively multiplayer game om online te spelen vanaf een computer. Het spel is beschikbaar voor Windows en Mac OS X.

Dit spel is gebaseerd op een fictieve wereld en de geschiedenis van Warcraft, waarin de speler neemt de rol aan van een ritueel karakter die samenwerkt met anderen, ontwikkelt ook in een fantasie omgeving situaties.

Het is mogelijk dat World of Warcraft deze foutmeldingen als gevolg van het feit dat een spel online, het zal u een aantal oplossingen die kunnen worden toegepast om dergelijke fouten te geven.


Het is mogelijk dat de speler kan lopen in de foutmelding ""WOW Fout # 132 (0x8500084)"". Deze boodschap is specifiek voor Windows-gebruikers die verschijnt na een upgrade naar Windows 10, omdat het systeem niet de tijdelijke bestanden van het spel te verwerken. U kunt ook zien dit fout omdat er beschadigde bestanden, onverenigbaar drivers en problemen van verouderde hardware.

Om deze fout zal de speler tijdelijke bestanden van het spel te verwijderen op te lossen, is het ook noodzakelijk dat de video driver wordt bijgewerkt. Als het probleem aanhoudt gebruiker van Windows Defender Firewall moet schakelen, aangezien deze beveiliging tool meestal beschermd tegen onbevoegde gebruikers. Tot slot, als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande raden wij u opnieuw installeren World of Warcraft.


Sommige spelers hebben geklaagd op het moment, omdat ze de volgende foutmelding: ""Fout WOW51900319"". Dit bericht verschijnt als Blizzard vermindert de latency veroorzaakt netwerkservers World of Warcraft is losgekoppeld, is het ook mogelijk dat deze fout wordt weergegeven wanneer een lage Internet-verbinding bestaat.

Om deze foutmelding op te lossen is het noodzakelijk om een ​​netwerkverbinding na controle volgt de boodschap wordt aanbevolen dat de speler gebruik maakt van een Ethernet-kabel op deze manier de netwerkverbinding is veel sneller is ideaal voor games. Als het probleem aanhoudt moet u contact opnemen met uw netwerk provider voor dit op te lossen uw probleem met het netwerk.

In sommige gevallen is het mogelijk dat sommige servers in specifieke regio's zwaar beladen zodat het spel gooide de boodschap, raden wij de gebruiker om een ​​VPN te gebruiken om verbinding te maken met een andere server, zodat u rustig kunt spelen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met World Of Warcraft? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van World Of Warcraft, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot World Of Warcraft, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer World Of Warcraft toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die World Of Warcraft vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van World Of Warcraft


Kopie URL