WERKELIJKE STAAT

Wordpress.com

Kunt u geen verbinding maken met Wordpress.com? Probeer je Wordpress.com te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wordpress.com perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wordpress.com -service lijkt te werken!

Wordpress.com frequente storingen

Vandaag de dag waar alles via het internet en websites wordt gebruikt, WordPress is de eenvoudigste manier om een ​​website of blog te maken. Dan is WordPress een content management systeem (CMS), dat de oprichting van een blog of andere website mogelijk maakt.

WordPress is een content management systeem open source, wat betekent dat het door iedereen kan worden gebruikt of kunnen ook hun software gratis te wijzigen. WordPress wordt beschouwd als een instrument dat de inhoud maakt het beheren zonder kennis van programmeren.

WordPress heeft een plugin-systeem, dat het mogelijk maakt om de mogelijkheden van de website om uit te breiden tot een veel flexibeler CMS te krijgen.

Het is mogelijk dat in sommige gevallen dit arrest WordPress, dus we hebben de meest verzameld en als je kunt veroorloven.


De foutmelding ""De site kampt met technische problemen."" Deze fout betekent niets meer en niets minder dan uw website zal worden gedropt, dus de meeste kans is dat niet beschikbaar is in zowel de frontend of backend. In veel gevallen kan dit fout omdat er een conflict is tussen een plugin of thema.

Om dit vervelende foutmelding op te lossen moet de gebruiker uw e-mail te controleren, omdat de beheerder van WordPress heeft u een bericht dat u de naam van de plug-in of verzonden vreest dat oorzaak conflict en een link naar de site in een put ""mode herstel.""

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wordpress.com? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wordpress.com, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wordpress.com, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wordpress.com toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wordpress.com vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wordpress.com


Kopie URL