WERKELIJKE STAAT

Wondershare Player

Kunt u geen verbinding maken met Wondershare Player? Probeer je Wondershare Player te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wondershare Player perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wondershare Player -service lijkt te werken!

Wondershare Player frequente storingen

Wondershare Player is een gratis video-speler om video's online van de belangrijkste kanalen zoals YouTube, Hulu, Vevo, onder anderen kijken zonder hun toevlucht nemen tot andere toepassingen. Het is een applicatie voor Android-apparaten en Windows-computers, en je kunt alle video's die binnen het apparaat zowel intern als extern geheugen, ongeacht het formaat waarin zij zich bevindt te bekijken.

Wondershare Player Sommige gebruikers hebben geklaagd omdat het platform gooit mislukkingen afspelen van video's. Dus is niet voorzien hebben we een aantal mogelijke oplossingen samengesteld.


Dit videobestand kan niet worden afgespeeld

Deze foutmelding wordt beschouwd als een van de meest voorkomende en kan worden veroorzaakt door een storing van de applicatie, raden wij u de volgende oplossingen:

Oplossing 1 - Herstel netwerkinstellingen

Vaak deze fout kan worden veroorzaakt door een wijziging in de netwerkconfiguratie van de inrichting. Om dit ga je naar Instellingen> Wi-Fi of herstart en netwerkconfiguratie doen.

Oplossing 2 - De applicatie updaten

Misschien is de storing wordt veroorzaakt door de toepassing van Wondershare Player is niet actueel. Om dit te gaan naar de Play Store te doen, door de toepassing en druk op updaten. Na het updaten van de toepassing raden wij het opnieuw opstarten van je Android toestel.

Oplossing 3 - Wissen van de toepassing cache

Deze oplossing kan heel effectief zijn voor de toepassing correct te laten werken. Om dit te doen, ga je naar Instellingen> Applicaties> lokaliseren Wondershare Player> Opslag> delete data.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wondershare Player? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wondershare Player, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wondershare Player, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wondershare Player toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wondershare Player vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wondershare Player


Kopie URL