WERKELIJKE STAAT

Wix

Kunt u geen verbinding maken met Wix? Probeer je Wix te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wix perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wix -service lijkt te werken!

Wix frequente storingen

Wix is ​​een platform voor webontwikkeling in HTML5 programmeertaal. Het is ideaal voor iedereen die last heeft of geen programmering vaardigheden en willen een website, hetzij maken voor een bedrijf, blog of online winkel. Dit platform is heel intuïtief en brengt veel templates. U kunt een website in slechts enkele uren te maken. Omdat het een digitaal platform kan soms toch enig foutmeldingen die gemakkelijk en snel kan worden opgelost.


Wanneer de foutmelding 500 wordt weergegeven, is er een probleem met de server of caches en oude cookies die kunnen worden beschadigd. Om dit te verhelpen moet je de URL in de URL's inspectie tool van Google, geen fout ga naar Google Search Console, valideren controleren en de fout te corrigeren verschijnt. Zodra het probleem zich blijft voordoen probeerden dit kan te wijten zijn aan een fout door Wix.


Als het een foutmelding Fouttype Wix 404, welke middelen pagina niet gevonden zal ontvangen. Dit is te wijten, omdat het de naam van de URL van een pagina eerder of omdat het niet meer bestaat gepubliceerd is veranderd. Een belangrijk feit is dat je een fout pagina 404 kunnen aanpassen voor gebruikers om door te gaan surfen op het web na het ontmoeten van deze fout.


Soms kan het lijken op een fout als ""Dit domein is voor een ander account"", dat verschijnt wanneer u probeert een domein toe te voegen aan een Wix account die al aan een andere rekening wordt toegevoegd. Als je deze foutmelding te ontvangen en u wilt herstellen wat je moet doen is inloggen op de Wix rekening waar het domein en mag alleen het domein te verplaatsen naar het account dat u wilt.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wix? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wix, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wix, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wix toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wix vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wix


Kopie URL