WERKELIJKE STAAT

WinZip

Kunt u geen verbinding maken met WinZip? Probeer je WinZip te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WinZip perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WinZip -service lijkt te werken!

WinZip frequente storingen

WinZip is een programma waarmee u om te kopen bestanden, versleutelt bestanden. Deze software is beschikbaar voor Windows-besturingssystemen, Mac OS en ook beschikbaar voor iOS en Android.

WinZip is een betaling programma, maar heeft een gratis proefversie. Met dit programma is het mogelijk om RAR en BZ2 bestanden uit te pakken. Het is ook mogelijk bestaande zip-bestanden die zijn opgenomen op CD of DVD. Het heeft ook het programmeren van WinZip Wizard voor taken die e-mail verzenden van rapporten en Zip bestanden automatisch.

U kunt WinZip foutmeldingen te presenteren aan de run, want zij aangeven hoe u deze problemen op te lossen.


Foutmelding ""Header Corrupt"". Deze fout kan zijn omdat er complicaties in het proces van het installeren van de programma's die zijn gedownload.

Om dit te raden we het gebruik van andere compressie (7-Zip, WinRAR, Zipware) op te lossen.


""Fout 740"". Dit geeft aan dat WinZip is uitgevoerd als beheerder Dit betekent dat om het bestand verhoogde het voorrecht lokale beheerder om het nodig.

Om dit moet de gebruiker zich aanmeldt bij de computer met de Administrator-account voor dit op te lossen met de rechtermuisknop op de toepassing Ga naar Eigenschappen> Compatibiliteit> vink het vakje Dit programma als beheerder.

Altijd lopen de WinZip-programma als beheerder.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WinZip? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WinZip, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WinZip, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WinZip toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WinZip vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WinZip


Kopie URL