WERKELIJKE STAAT

WinRAR

Kunt u geen verbinding maken met WinRAR? Probeer je WinRAR te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WinRAR perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WinRAR -service lijkt te werken!

WinRAR frequente storingen

WinRAR bestand compressie software. Met dit programma kunt u meerdere bestanden comprimeren in een, het heeft twee functies. De eerste is om alle bestanden die u wilt verzamelen in één tablet, en de tweede is de mogelijkheid om decomprimeren bieden ook opslagruimte besparen, omdat de gecomprimeerd.

WinRaR is beschikbaar op veel besturingssystemen, zoals Windows, MacOS, Linux en Android. Het heeft ook een gratis proefperiode van 40 dagen. Het maakt ondersteuning in ZIP, 7Z, ACE, ARJ, UUE, BZ2, TAR, JAR en nog veel meer bestanden.

In sommige gevallen kan WinRaR foutmeldingen daarin voor mogelijke oplossingen.


De foutmelding ""WinRaR bestand heeft een onbekende indeling of beschadigd"". Deze fout kan optreden omdat er incompatibiliteit problemen tussen de applicatie. Het is mogelijk dat de CRC-waarde wordt gewijzigd in het RAR-bestand gedownload. Een andere reden voor deze fout kan optreden tegen misbruik van het programma of deze defect is om RAR bestanden te maken en uit te pakken.

Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker de platform WinRaR soms updaten mogelijk om de applicatie opnieuw te installeren.


Error ""Kan niet de beveiliging van gegevens in te stellen."" Deze foutmelding wordt beschouwd vaker WinRaR. Om dit probleem moet de gebruiker een bestemming pad waar bestanden uit te pakken voor deze moet gaan naar het tabblad File kiest lossen> Kenmerken> Beveiliging instellen verwijdert u het vinkje.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WinRAR? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WinRAR, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WinRAR, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WinRAR toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WinRAR vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WinRAR


Kopie URL