WERKELIJKE STAAT

Windows Messenger

Kunt u geen verbinding maken met Windows Messenger? Probeer je Windows Messenger te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows Messenger perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows Messenger -service lijkt te werken!

Windows Messenger frequente storingen

Windows Live Messenger is een instant messaging-toepassing die door Microsoft ontworpen voor Microsoft Windows-computers, mobiele apparaten, Windows Phone, iOS en Android, onder anderen.

Windows Live Messenger is soms gepresenteerd aan foutmeldingen om de run van de toepassing. Dus van Is niet naar beneden te geven als je niet lopen in een van hen.


De foutmelding ""Error Code 81000306"" apare dit bericht wanneer u probeert verbinding te maken met Windows Live Messenger en geeft aan dat de gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist.

Om deze fout moet de gebruiker controleren of u een firewall die blokkeert de toegang tot het internet programma op te lossen, dus je zal moeten om Windows Live te openen van de firewall.


voor de branche en het uiterlijk: ""Windows Live Messenger heeft een probleem en moet worden afgesloten ondervonden"" om deze op te lossen, moet de gebruiker in het voer ""regedit Run"": HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / MSNMessenger / PerPassportSettings> Verwijder het en voer de programma.

Er zijn andere veel voorkomende fouten van Windows Live Messenger met foutcodes.

""Error 81000301"", is te wijten aan problemen in de Proxy of DNS cache. Op te lossen dat het reinigen van de cache en klik op ""Uitvoeren"" (in het menu Start ""en typ"" ipconfig / flushdns ""> Enter.

""Fout 80EE0088 of 80EF01F8"" is een probleem met Microsoft-servers. De oplossing voor deze fout is om te wachten op degenen die verantwoordelijk zijn het oplossen van de storing.

""Fout 81000314, 81000377 of 81000378"" betekent dat de lijst met contactpersonen is niet beschikbaar op MSN servers.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows Messenger? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows Messenger, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows Messenger, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows Messenger toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows Messenger vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows Messenger


Kopie URL