WERKELIJKE STAAT

Windows Media Player

Kunt u geen verbinding maken met Windows Media Player? Probeer je Windows Media Player te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows Media Player perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows Media Player -service lijkt te werken!

Windows Media Player frequente storingen

Windows Media Player is een multimedia speler die door Microsoft voor het Microsoft Windows-besturingssysteem. Deze applicatie kunt u verschillende digitale formaten zoals spelen; Audio CD, DVD, MP3 en anderen. Je songs kopiëren van een cd naar de harde schijf van uw computer en vice versa is ook mogelijk.

Het is mogelijk dat Windows Media Player-bibliotheek aanwezig zijn mislukkingen, dus zorgen voor een mogelijke oplossing voor dit vervelende fout.


Deze fout treedt op wanneer de database van de bibliotheek van de Windows Media Player is beschadigd of ontoegankelijk, maar niets om zorgen over, omdat het mogelijk is om de bibliotheek te herstellen of de gebruiker kan hebben om de database opnieuw op te bouwen.

Om dit probleem moet de gebruiker de Windows + R-toets op te lossen, typ% LOCALPPDATA% Microsoft Media Player. Selecteer alle bestanden door te drukken op Ctrl + A en vervolgens Shift + Del om alle bestanden en mappen definitief te verwijderen. Herstart de computer, het opnieuw opstarten van Windows Media Player bouwt automatisch de database.

Een andere mogelijke oplossing is om de cache bestanden te verwijderen uit de database, voor hen om druk op Windows + R, typ% LOCALPPDATA% Microsoft. Haca vervolgens met de rechtermuisknop op de map en verwijder Media Player. Het is belangrijk om de prullenbak te legen en de pc opnieuw op te starten, na het herstarten van het apparaat Windows Media Player bouwt automatisch de database en de fout moet verdwijnen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows Media Player? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows Media Player, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows Media Player, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows Media Player toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows Media Player vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows Media Player


Kopie URL