WERKELIJKE STAAT

Windows Live Movie Maker

Kunt u geen verbinding maken met Windows Live Movie Maker? Probeer je Windows Live Movie Maker te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows Live Movie Maker perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows Live Movie Maker -service lijkt te werken!

Windows Live Movie Maker frequente storingen

Windows Movie Marker is een video-editing software die deel uitmaakt van Windows Essentials. Het werd gemaakt door Microsoft, is dit programma gratis meegeleverd in Windows Live.

Movie Marker wordt gekenmerkt door het hebben van effecten en overgangen die mogelijk is met de bestaande foto's, kunt u ook toevoegen andere geluiden te ontwikkelen video montages. Het is een zeer praktische toepassing om video-projecten te ontwikkelen en, samenvoegen, knippen en plakken door het toevoegen van video-overgangen. Deze toepassing kan worden gebruikt als professionals en mensen met geen kennis van het bewerken is het idee dat is zeer praktisch voor de gebruikers.


Windows Movie Marker is soms foutmelding te presenteren ""Kan het programma te installeren.""

Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker de .NET Framework 3.5 geïnstalleerd. Vaak wordt dit al standaard geïnstalleerd, maar kan het geval zijn dat niet is ingeschakeld om dit te doen moet je naar Configuratiescherm> Programma's> in- of uitschakelen Windows-functies> we klikken op ""inschakelen HTTP Windows en"" activering is niet http Windows ""dan moet je klikken op"" bestand gedownload van Windows update"". Dan moet je de computer opnieuw op te starten om te zien of het probleem is opgelost.

De gebruiker kan nodig zijn om het programma opnieuw te downloaden om ervoor te zorgen dat dit is van een beveiligde site, naast het hebben van een goede internetverbinding.

Belangrijk voor gebruikers om te genieten van Windows Movie markt zonder foutmeldingen te controleren voordat het maken van de installatie-eisen die nodig zijn om het programma uit te voeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows Live Movie Maker? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows Live Movie Maker, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows Live Movie Maker, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows Live Movie Maker toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows Live Movie Maker vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows Live Movie Maker


Kopie URL