WERKELIJKE STAAT

Windows Live Mail

Kunt u geen verbinding maken met Windows Live Mail? Probeer je Windows Live Mail te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows Live Mail perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows Live Mail -service lijkt te werken!

Windows Live Mail frequente storingen

Windows Live Mail is een e-mailprogramma in de diensten die Microsoft biedt en is opgenomen in de Windows Essentials-pakket.

Windows Live Mail presenteert soms foutmeldingen, dus uit Down wordt niet bieden een aantal mogelijke oplossingen.


""Error 0x800CCC79"" doet zich voor omdat Exchange Server vereist referenties om verbinding met het Internet Mail Service. Op te lossen deze gebruiker te hebben:

1. Ga naar de eigenschappen van de uitgaande e-mailservice Outlook Express, schakel het selectievakje ""Voor deze server is verificatie vereist"".

2. In Exchange Server opent u de eigenschappen van de Internet Mail Service> Connectios> Verbindingen accepteren. Uitschakelen ""Alleen van hosts met behulp van Authentication"" vak en de ""Klanten kunnen alleen dienen als homed in deze server"".

3. In Exchange ga naar ""Authentication"" op de virtuele SMTP-server en schakel ""anonieme toegang"".

Het is belangrijk om te verzadigen kan het niet combineren een van deze drie opties, moet u slechts één om het probleem op te lossen.


""Fout 0x800CCC0D"" als de gebruiker deze foutmelding betekent dat het programma WLM geen verbinding met de server ontvangt. Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker de eigenschappen van de server protocol te controleren. Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Open WLM> klik op ""Extra""> Accounts> selecteer Eigenschappen> op de tabbladen ""Servers"" controleren of alle gegevens correct zijn.

2. Schakel e-mail scannen op antivirus voor het, verwijderen uw antivirus AVG van alle programma's en start de computer opnieuw op te starten (nu moeten kunnen verzenden en ontvangen van e). Sluit WLM en herinstallatie AVG, open vervolgens WLM opnieuw.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows Live Mail? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows Live Mail, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows Live Mail, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows Live Mail toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows Live Mail vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows Live Mail


Kopie URL