WERKELIJKE STAAT

Windows Calculator

Kunt u geen verbinding maken met Windows Calculator? Probeer je Windows Calculator te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows Calculator perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows Calculator -service lijkt te werken!

Windows Calculator frequente storingen

Windows Calculator is een online rekenmachine die in het besturingssysteem Microsoft Windows is ingebouwd. Dit programma wordt standaard geleverd in de standaard versie, die berekeningen van rekenkundige bewerkingen mogelijk maakt. Het is mogelijk om wetenschappelijke modus, die logaritmen het aantal base conversies, logische bewerkingen, stralend graden en gradiënten bevat. Deze toepassing ondersteunt statistische functies.

Windows Calculator bevat vier modi: standaard, wetenschappelijk, programmeur en grafische modus. Deze toepassing is van de weinige die zijn opgenomen in alle versies van Windows.

Sommige gebruikers hebben geklaagd, want soms de toepassing vaak corrupt.


Om de nadelen van Windows Calculator roer raden opnieuw opstarten van de applicatie aan te wijzen: Druk op de toets ""Windows + R"" dat de ""Settings""> ""Toepassingen"" zal openen> selecteer ""toepassingen en functies""> Calculator> klik op ""Geavanceerde opties"" open het gebruik van opslag en reset pagina. > Klik op Opnieuw opstarten.

Een andere mogelijke oplossing is om re-registratie van de toepassing met behulp van Windows PowerShell Om dit te doen: Open Start> typ PowerShell> Windows PowerShell klik met de rechtermuisknop> kies Als administrator uitvoeren> schrijfopdracht"" Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage - DisableDevelopmentMode -register ""$ (. $ _ InstallLocation) \ AppXManifest.xml""}> Enter.

Tot slot installeren beschikbare updates ga je naar Instellingen door te klikken op Windows + I> Update en Beveiliging> Controleren op updates> en beschikbare updates te installeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows Calculator? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows Calculator, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows Calculator, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows Calculator toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows Calculator vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows Calculator


Kopie URL