WERKELIJKE STAAT

Windows 10

Kunt u geen verbinding maken met Windows 10? Probeer je Windows 10 te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Windows 10 perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Windows 10 -service lijkt te werken!

Windows 10 frequente storingen

Windows 10 is het huidige besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft voor computers. Deze versie is de nieuwste versie van Microsoft-producten, zoals pc's, laptops, tablets, smartphones en Xbox One.

In dit besturingssysteem is gebundeld Microsoft browser Edge ook kunnen inloggen via de vingerafdruk of gezichtsherkenning. Het belangrijkste kenmerk van Windows 10 is dat het menu is ontworpen vanuit het niets, zodat de gebruiker door middel van een reeks van toepassingen en opties kunnen verkleinen en het scherm uit te breiden, is deze optie heeft de voorkeur voor touch-apparaten.

U kunt soms aanwezig problemen Windows 10 dus dan zullen we mogelijke oplossingen aan te geven.


De foutmelding ""SESSION_HAS_VALID_VIEWS_ON_EXIT"". Dit is meestal de meest voorkomende foutmelding tussen gebruikers, zodat dit op te lossen moet worden gecontroleerd of er geen updates in behandeling.

De gebruiker moet op de Windows-knop + i> Instellingen> Update en Beveiliging> Windows Update> Controleren op updates. Installeer de beschikbare updates en het apparaat opnieuw op.

Een andere mogelijke oplossing is om de fouten die er bestaan ​​in het systeem voor deze klik op de Windows + i herstellen> Command Prompt (Admin) knop, de gebruiker moet één voor één de volgende opdrachten uitvoeren:

Sfc / scannow

Dism.exe / online / cleanup-image / scanhealth

Dism.exe / online / clean-up-image / restorehealth

Dism.exe / online / cleanup-image / startcomponentcleanup

We hopen dat deze gids is nuttig geweest om de vervelende foutmelding op te lossen. Als het probleem aanhoudt gebruiker wordt aangeraden om contact ondersteuning voor een betere oplossing.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Windows 10? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Windows 10, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Windows 10, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Windows 10 toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Windows 10 vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Windows 10


Kopie URL