WERKELIJKE STAAT

Winamp

Kunt u geen verbinding maken met Winamp? Probeer je Winamp te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Winamp perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Winamp -service lijkt te werken!

Winamp frequente storingen

Winamp is een gratis mediaspeler gedistribueerd door Nullsoft exclusief voor de Microsoft Windows-platform. Winamp wordt gekenmerkt door een gemakkelijke en eenvoudige interface, behalve als de beste multimedia speler worden beschouwd en werd de meest gebruikte audio-speler in de wereld. Deze applicatie is volledig gratis, en is geschikt voor het afspelen van video VCD, converteren MP3 naar WAV en vice versa. Het is ook in staat om audio te extraheren uit video's, de teksten van de nummers weer te geven, onder andere functies.

Als een aanvraag voor andere computers die u soms aanwezig fout Winamp draait.


De foutmelding ""Error Code 8878 Winamp"" Dit bericht verschijnt als Winamp mislukt of crasht terwijl deze wordt uitgevoerd. Een programma kan incompatibel zijn en dit actief blijven zolang Winamp kan ook optreden een geheugenprobleem of een virusinfectie.

Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker volgende methoden toe te passen:

Methode 1: Open Taakbeheer door op Ctrl + Alt + Delete op hetzelfde moment, ga dan naar de ""Processen"" tab en stop programma's één voor één en klik op ""Proces beëindigen"".

Methode 2: ""upgraden of Uninstall"" Update Winamp voor dit type in het zoekvak ""Configuratiescherm""> ""Een programma verwijderen""> Winamp>

Als dat zo is het probleem komt omdat het programma in strijd is met de antivirus, moet de gebruiker de Antivirus bij te werken en moet een scan van uw computer uit te voeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Winamp? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Winamp, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Winamp, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Winamp toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Winamp vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Winamp


Kopie URL