WERKELIJKE STAAT

WildTangent

Kunt u geen verbinding maken met WildTangent? Probeer je WildTangent te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WildTangent perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WildTangent -service lijkt te werken!

WildTangent frequente storingen

WildTangent is een applicatie die diensten verleent aan een aantal fabrikanten van PC en Android mobiele apparaten. WildTangent heeft ongeveer 30 spellen beschikbaar op PC, Android en iOS.

Het is echter mogelijk dat de toepassing van WildTangent huidige problemen dus in Is Not Down've samengesteld een aantal mogelijke oplossingen.


""Er is een fout gameplay opgetreden"" deze erro bericht verschijnt wanneer de computer geen verbinding kan maken met WildTangent servers, niet een specifieke fout, is dat er iets is de release van het spel gestopt. Om dit probleem raden wij u aan uw computer opnieuw op te lossen. Een andere oplossing is het spel dat problemen heeft en opnieuw downloaden handmatig te verwijderen.


Als de gebruiker dit bericht tegenkomt, hoef je geen zorgen te maken, omdat de WildTangent software is volledig veilig is en niet is verlopen. Dus accepteren en nog steeds genieten van het spel.

De foutmelding ""onjuiste output file size"", dat verschijnt wanneer de toepassing probeert om het spel te downloaden, maar de stukken van ontlading worden geblokkeerd pro software veiligheidsapparaat. Om dit probleem moet de gebruiker de beveiligingssoftware van het apparaat in te stellen op te lossen, dan is het apparaat opnieuw opstarten om de instellingen te resetten.

""Verbinding niet mogelijk"" of ""nog niet geldig is Unlock Code"", dit is een fout die de firewall blokkeert de verbinding met de server computer WildTangent en vice versa. Om dit probleem op te lossen adviseren wij de speler om de firewalls te configureren zodat deze kan communiceren met de server.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WildTangent? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WildTangent, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WildTangent, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WildTangent toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WildTangent vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WildTangent


Kopie URL