WERKELIJKE STAAT

WhatsApp Web

Kunt u geen verbinding maken met WhatsApp Web? Probeer je WhatsApp Web te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WhatsApp Web perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WhatsApp Web -service lijkt te werken!

WhatsApp Web frequente storingen

WhatsApp is de versie van de webbrowser van WhatsApp. Het is een officiële dienst van de applicatie, zodat de gebruiker alle echtheidskenmerken van de messaging applicatie zal hebben.

Om te genieten van deze browser versie die u nodig hebt om te worden aangesloten op de mobiele applicatie, want door deze is dat de toegang wordt verkregen. Zo gesprekken en foto's worden gedownload naar de server en uploaden naar het web vanaf uw mobiele apparaat. Met andere woorden, als u niet beschikt over mobiel dicht zul je niet WhatsApp Web uit te voeren. Dus u deze kunt gebruiken als de telefoon is uitgeschakeld, volgens de ontwikkelaars is dit een beveiligingssysteem, zodat niemand kan toegang krijgen tot de messaging-applicatie via de browser.

Dat gezegd hebbende, is het mogelijk dat de gebruikers de volgende foutmelding te zien.


""Poging om verbinding te maken met de telefoon"". Deze fout ontstaat omdat er een slechte verbinding op de mobiele internet, zodat je niet kunt synchroniseren met WhatsApp WhatsApp web.

Om deze foutmelding moet de gebruiker vliegmodus inschakelen voor een paar seconden op de telefoon op te lossen, zodra de telefoon is aangesloten op de achterkant netwerk om WhatsApp Web openen, is het belangrijk om de website te vernieuwen om opnieuw het foutbericht niet zien .

Soms zijn er problemen met het netwerk niet het geval kan zijn, contact op met uw netwerk provider.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WhatsApp Web? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WhatsApp Web, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WhatsApp Web, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WhatsApp Web toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WhatsApp Web vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WhatsApp Web


Kopie URL