WERKELIJKE STAAT

Whatsapp

Kunt u geen verbinding maken met Whatsapp? Probeer je Whatsapp te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Whatsapp perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Whatsapp -service lijkt te werken!

Whatsapp frequente storingen

Whatsapp is een van de meest populaire toepassingen wereldwijd. Zeer weinig mensen weten van zijn bestaan, is dat Whatsapp is een instant messaging applicatie voor mobiele apparaten, maar heeft ook een webversie. Afgezien van berichten, kunt u ook video's delen, foto's, voice memo's, bestanden .. en heeft ook de mogelijkheid om te bellen en video-oproepen. Het verschil heeft Whatsapp opzichte van de andere apps is dat er geen wachtwoord nodig is om toegang te krijgen. Op dit moment meer dan 2000 miljoen gebruikers beter dan andere messaging-toepassingen. Whatsapp is een voor en na geweest in de wereld van communicatie, want dankzij haar, de afstand is geen belemmering om het contact tussen mensen. Zelfs de beste toepassingen die er zijn, zijn er een aantal fouten die dan zullen we uitleggen en we gaan om oplossingen te bieden. Natuurlijk kan de typische Internet-verbinding fout niet missen.


Om dit op te lossen, controleer dan eerst of u een goede internetverbinding. Als u bent verbonden met mobiele data, doe hetzelfde proces om te zien of de verbinding correct is. Als de fout niet is opgelost, controleert of er updates beschikbaar voor de toepassing. Aan de andere kant is er een andere fout die schade bestanden downloadt.


Om dit op te lossen, controleer uw internetverbinding. Geen Wi-Fi of mobiel downloaden van gegevens kan niet worden uitgevoerd. Ten tweede, moet u de datum en tijd van het apparaat om downloads te beginnen hebt bijgewerkt. Als geen van deze oplossingen nuttig zijn geweest, kan het een probleem van de SD-kaart. Misschien is er geen ruimte beschikbaar om te downloaden het gewenste bestand of is beschadigd en kan zijn functie niet vervullen. Dank u voor uw vertrouwen in ons om hun fouten met Whatsapp op te lossen. 


Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Whatsapp? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Whatsapp, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Whatsapp, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Whatsapp toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Whatsapp vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Whatsapp


Kopie URL