WERKELIJKE STAAT

WeTransfer

Kunt u geen verbinding maken met WeTransfer? Probeer je WeTransfer te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WeTransfer perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WeTransfer -service lijkt te werken!

WeTransfer frequente storingen

WeTransfer, het is een cloud-based platform dat is ontworpen voor het overbrengen van bestanden via het internet. Deze dienst is een van de meest populaire Internet-gebruikers om grote bestanden te verzenden en te ontvangen, die niet door hun gewicht in een e-mail worden bevestigd.

WeTransfer hoogtepunten voor zijn super eenvoudig en intuïtief te gebruiken platform, omdat dit vereist geen registratie voor het verzenden of ontvangen van bestanden en het is volledig gratis, maar heeft ook een betaalde versie. Het verschil tussen deze twee is dat de gratis versie slechts 2 GB kan sturen in plaats pay kunt maximaal 20 GB aan bestanden.


In sommige gevallen is het mogelijk dat de gebruikers de foutmelding kan indienen: ""Oops! Er is een fout opgetreden"". Deze melding kan verschijnen wanneer de e-mail adres waar bestanden worden verzonden is in een lijst WeTransfer bounce. U kunt de mailbox kont te vinden en kan daarom niet e-mail.

Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker ervoor zorgen dat u ruimte in uw mailbox, zodat uw e-mail niet wordt doorgestuurd naar een lijst van de rebound.

Blijf aan deze lijst is het noodzakelijk om contact op met de klantenservice via een formulier op hun website en de verantwoordelijken zal zorg dragen voor uw e-mailadres verwijderen uit deze lijst.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WeTransfer? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WeTransfer, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WeTransfer, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WeTransfer toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WeTransfer vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WeTransfer


Kopie URL