WERKELIJKE STAAT

Webroot

Kunt u geen verbinding maken met Webroot? Probeer je Webroot te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Webroot perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Webroot -service lijkt te werken!

Webroot frequente storingen

Webroot, een cybersecurity software die bedrijven en consumenten beschermt. Deze software combineert de multi-gelaagde vector bescherming die bedreigingen uit e-mails stopt, tijdens het surfen op het internet, URL's, in advertenties, applicaties en nog veel meer.

Webroot is beschikbaar voor computers en ook voor Android en iOS mobiele apparaten.

Webroot voornaamste kenmerk is dat software is een super lichtgewicht en doet niet veel ruimte in beslag nemen. Het biedt gebruikers ook 1 GB online ruimte om een ​​back-up van gegevens en herstelt ze wanneer nodig vanaf elke locatie.

In sommige gevallen werpt Webroot foutmeldingen, zoals:


Een veelvoorkomend probleem is het installeren van Webroot, maar het is ontworpen om compatibel met de meeste software te zijn, maar soms gebeurt conflict. Om deze poging om het afsluiten van de software, om dit te doen klik met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak systeem Webroot, klikt u op te lossen ""Turn Off bescherming."" Dan herstart Webroot Om dit te doen: Start> Programma's> Webroot.

Als het probleem zich blijft voordoen raden wij u aan contact op met technische ondersteuning voor experts om een ​​betere oplossing voor het probleem. Vergeet niet om allerlei informatie te verstrekken.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Webroot? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Webroot, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Webroot, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Webroot toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Webroot vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Webroot


Kopie URL