WERKELIJKE STAAT

Webex

Kunt u geen verbinding maken met Webex? Probeer je Webex te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Webex perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Webex -service lijkt te werken!

Webex frequente storingen

Webex is een hulpmiddel dat online video vergaderingen maakt en laat je ook werken met presentaties, toetsing van documenten, ook een bestand of toepassing, ramen en adressen van geopende bestanden te delen. Het is mogelijk om toegangsrechten voor de deelnemers om te gaan, op te slaan, af te drukken schrijven en weer te geven de standpunten van en gedeelde documenten of presentaties.

Webex wordt vaak gebruikt voor virtuele vergaderingen, afgelegen en interactieve verkoop, technische ondersteuning, marketing en live evenementen.

Webex wordt gekenmerkt door een zeer stabiel en hebben geen foutmeldingen vaak, maar soms gooien de volgende foutmelding:


De foutmelding ""De automatische koppeling is uitgeschakeld"". Dit verschijnt als de gebruiker probeert om het delen van toegang tot het scherm, maar de koppeling is uitgeschakeld. Om dit vervelende bericht op te lossen, moet de gebruiker op de ""automatische koppeling wordt uitgeschakeld"" in de weergave gedeeld scherm.

Als het probleem van de gebruiker blijft bestaan ​​heeft de optie om de fout te melden via Help> Stuur problemen te melden. Het is ook mogelijk om contact op met technische ondersteuning voor een betere oplossing.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Webex? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Webex, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Webex, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Webex toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Webex vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Webex


Kopie URL