WERKELIJKE STAAT

WearFit2.0

Kunt u geen verbinding maken met WearFit2.0? Probeer je WearFit2.0 te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of WearFit2.0 perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De WearFit2.0 -service lijkt te werken!

WearFit2.0 frequente storingen

WearFit 2.0 is een mobiele applicatie voor manchet WearFit, waardoor kennen en controle hartslag, bloed zuurstof, de bloeddruk en het niveau van vermoeidheid, naast andere functies. Deze applicatie is beschikbaar voor zowel Android als iOS smart devices. Om de applicatie te verbinden met de armband is nodig om de Bluetooth te hebben.

Dit platform kan storingen te presenteren om verbinding te maken met de armband, zodat uit Down wordt niet voorzien in de mogelijke oplossing zo vervelend fout.


Als de WearFit 2.2 toepassing van de slimme horloge niet herkent, is het mogelijk dat de gebruiker de machtigingen van de applicatie kan controleren, het mobiele apparaat en de slimme horloge opnieuw op te starten. De gebruiker moet controleren of de versie van het platform is compatibel met het besturingssysteem.

Zoals hierboven vermeld is het noodzakelijk dat het toestel Bluetooth is ingeschakeld, ga hiervoor naar ""Instellingen""> ""Bluetooth""> ""Gekoppelde apparaten""> ""Update"" om het apparaat te vinden, deze vervolgens selecteren.

Als u probeert het bovenstaande en het probleem aanhoudt, is het aanbevolen dat de gebruiker verwijderen van de toepassing en opnieuw installeren in sommige gevallen gebruikt om een ​​eerdere versie van het programma te installeren.

Het is belangrijk dat u er rekening mee dat soms beide apparaten moeten worden bijgewerkt om hun nieuwste versies, en moet ervoor zorgen dat zij verenigbaar zijn met elkaar, om foutmeldingen te voorkomen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met WearFit2.0? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van WearFit2.0, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot WearFit2.0, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer WearFit2.0 toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die WearFit2.0 vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van WearFit2.0


Kopie URL