WERKELIJKE STAAT

Waze

Kunt u geen verbinding maken met Waze? Probeer je Waze te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Waze perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Waze -service lijkt te werken!

Waze frequente storingen

Waze is een verkeers- applicatie en GPS-navigatie in real time, waar chauffeurs hun referenties kunnen geven aan andere verkeer. Waze is een sociaal hulpmiddel, waar gebruikers verbinding maken en kunnen chats leggen met anderen.

Waze is een applicatie voor slimme apparaten en is beschikbaar voor platforms Android, iOS, Windows Phone en Windows Mobile. Waze is een applicatie alleen voor bestuurders omdat het zo, dat is alleen mensen die in auto's kunnen routes en richtingen evenals het vermijden van files vinden.

Waze gebruikers kunnen bieden aan anderen als er werkzaamheden aan de wegen, ongevallen of eventueel de politie zijn op de weg, is een zeer praktische en zeer betrouwbare toepassing.

Het is mogelijk dat in sommige gevallen de aanvraag kan foutmelding dienen, zodat dan kunnen ze op als er een probleem ontstaat praten.


Sommige gebruikers hebben problemen met het netwerk en aan hen verschijnt de foutmelding: ""No Internet connection"". Dit bericht kan zijn omdat het apparaat een goede verbinding met het netwerk niet over of er is een probleem met de applicatie.

Om dit probleem op te lossen, moet de gebruiker de verbinding te controleren, start uw mobiele apparaat en tenslotte opnieuw Waze. Als het probleem aanhoudt is omdat er een probleem met het netwerk, zodat de gebruiker moet contact opnemen met uw leverancier.


U kunt soms wat gebruikers melden de foutmelding: ""Sorry, geen GPS-ontvangst op deze locatie."" Dit bericht wordt meestal verschijnen wanneer Waze maakt geen verbinding met de GPS van het apparaat of er interferentie tussen de twee. Om dit op te lossen, moeten de gebruikers ervoor zorgen dat het apparaat is met een goede GPS-ontvangst, probeer dan uit te schakelen en het apparaat of de locatie, maar ook in de buurt te activeren en de heropening van de applicatie.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Waze? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Waze, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Waze, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Waze toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Waze vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Waze


Kopie URL