WERKELIJKE STAAT

Wave Broadband

Kunt u geen verbinding maken met Wave Broadband? Probeer je Wave Broadband te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wave Broadband perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wave Broadband -service lijkt te werken!

Wave Broadband frequente storingen

Wave Breedband is een bedrijf dat biedt residentiële telefonie, internet en televisie, in het bijzonder in drie staten van de Verenigde Staten Washington, Oregon en Californië.

Internet service aangeboden door Wave Breedband is perfect voor Wi-Fi, streaming games, tv kijken online als thuisnetwerken. Net zoals de televisie-provider die Wave biedt is TiVo streamen 4K-technologie.

Het kan echter problemen opleveren met Wave Broadband TV dienst dus dat is geen Down've samengesteld een aantal mogelijke oplossingen.


Sommige gebruikers hebben geklaagd en bekijken van programma's is korrelig. Om dit op te lossen, moet de gebruiker controleren of de decoder heeft voldoende ruimte voor hetzelfde hebben een goede ventilatie. Zorg er ook voor dat de kracht aansluitkabel decoder correct is en de verbinding met de TV is.

Soms kunnen worden weergegeven op tv een bericht dat zegt ""No Signal"", moet de gebruiker controleren of de aansluiting van de wand van de doos kabel en de kabel aan op de tv goed zijn aangesloten en zorg ervoor dat weglaten de verdelers of videorecorder. Een andere oplossing voor dit probleem is dat de coaxiale kabel wordt losgekoppeld van de wand aan de doos kabel en de kabelbox om het televisietoestel volledig en opnieuw aan te sluiten. U kunt soms de TV op kanaal 3, zorg ervoor dat u op het juiste kanaal.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wave Broadband? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wave Broadband, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wave Broadband, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wave Broadband toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wave Broadband vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wave Broadband


Kopie URL