WERKELIJKE STAAT

Wattpad

Kunt u geen verbinding maken met Wattpad? Probeer je Wattpad te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wattpad perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wattpad -service lijkt te werken!

Wattpad frequente storingen

Wattpad is een online platform lezen en schrijven. Wanneer auteurs hun romans, verhalen, artikelen, gedichten en blogs, waar gebruikers kunnen lezen gratis kunt publiceren. Wattpad is een sociaal netwerk waar schrijvers en lezers kunnen communiceren met elkaar, plus gebruikers kunnen naar verhalen stemmen door commentaar te geven op elk hoofdstuk.

Wattpad alleen vrijstaat heeft een abonnement-gebaseerde versie, waar u kunt genieten van de ononderbroken lezen platform en verhalen offline.

Het is toegankelijk vanaf elke gebladerd Wattpad of vanuit de mobiele applicatie, die beschikbaar is voor Android, iOS en App Gallery besturingssystemen is.

Sommige gebruikers hebben geklaagd omdat Wattpad verwarring.


Sommige gebruikers hebben geklaagd over het foutbericht 622, verschijnt dit bericht wanneer Wattpad servers niet beschikbaar is, maar de meeste van de tijd dat dit is te wijten aan problemen met de internetverbinding. Om dit vervelende foutmelding op te lossen, uit te schakelen en zet de gegevensverbinding of Wi-Fi, of probeert te maken met een ander Wi-Fi rede. De gebruiker kan proberen om uit te loggen en opnieuw in te voeren opnieuw. Het kan nodig zijn om de toepassing opnieuw te installeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wattpad? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wattpad, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wattpad, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wattpad toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wattpad vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wattpad


Kopie URL