WERKELIJKE STAAT

Wasteland 3

Kunt u geen verbinding maken met Wasteland 3? Probeer je Wasteland 3 te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Wasteland 3 perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Wasteland 3 -service lijkt te werken!

Wasteland 3 frequente storingen

Wasteland 3 is een role-playing game gebaseerd op de bijstelling van een ploeg, die turn-based combat binnenkomt. De gameplay kan synchrone en asynchrone multiplayer. Stel in de heide postapocalyptic Colorado.

Wasteland 3 is ontwikkeld door inXile Entertainment en uitgegeven door Deep Silver voor Windows, Linux, Mac OS, Xbox One en PlayStation platforms. Het is onderdeel van het vervolg op het spel Wasteland 2.

U kunt echter 3 fouten die aanwezig zijn in PC Wasteland, zodat we een aantal mogelijke oplossingen hebben samengesteld.


Sommige gebruikers hebben geklaagd omdat Wasteland 3 blokken naar het begin. Om deze fout wij je de volgende oplossingen te repareren:

Resolutie 1 - Controleer de integriteit van bestanden

Corrupte bestanden kunnen de belangrijkste oorzaak van het spel blok, dus om te controleren of de integriteit van bestanden raden u bezoekt Steam> Bibliotheek> klik met de rechtermuisknop op Wasteland 3> Eigenschappen> Local Files> Controleer de integriteit van bestanden van het spel.

Oplossing 2 - Update grafische drivers

Om op te lossen dit soort fouten is nodig om alle stuurprogramma's en het besturingssysteem software te updaten.

Aan de andere kant, is het mogelijk dat sommige spelers de Wasteland 3 Opslaan op de PC ten onrechte ingediend. Om dit op te lossen adviseren wij het volgende:

Oplossing 1 - Inclusief uitzonderingen

Soms met inbegrip van het spel in de lijst van uitzonderingen Defender kan het probleem oplossen. Om dit Ga naar Start> Instellingen> Update en Beveiliging> Windows> bescherming tegen virussen en bedreigingen> uitsluitingen> doen toevoegen of verwijderen uitsluitingen> voeg een uitsluiting> selecteer de map Wasteland 3> voeg de map Defender.

Oplossing 2 - Schakel autosave

Om de autosave te gaan om het spel uit te schakelen Wasteland 3> Opties spelen> AutoSave in de lijst van Gameplay> disable de autosave. Herstart het spel om de wijzigingen toe te passen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Wasteland 3? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Wasteland 3, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Wasteland 3, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Wasteland 3 toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Wasteland 3 vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Wasteland 3


Kopie URL