WERKELIJKE STAAT

VMware Workstation

Kunt u geen verbinding maken met VMware Workstation? Probeer je VMware Workstation te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of VMware Workstation perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De VMware Workstation -service lijkt te werken!

VMware Workstation frequente storingen

VMware is een virtualisatie-software en is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen. Vmware heeft de mogelijkheid om een ​​besturingssysteem draaien, precies alsof het op een fysieke server zijn geïnstalleerd, niet nodig om zo te zijn, omdat deze besturingssystemen zijn onder andere systemen die bekend staat als gastheer. VMware is in staat om de hele virtuele omgeving om elk besturingssysteem dat op de host draaien beheren.

Het is echter mogelijk dat sommige gebruikers ze tegenkomen de foutmelding ""Internal Error"" in Vmware, dus dat is geen Down've samengesteld een aantal mogelijke oplossingen voor dit vervelende probleem.


""Interne fout"" om dit op te lossen raden wij u aan deze stappen te volgen:

Vmware 1. Als administrator uitvoeren.

2. Start de VMware Authorization Dienst. Om dit ga naar ""open Services: Start> Uitvoeren>"" doe services.msc ""> verzoek dienst name> druk op V om de toegang VMware Services> zeker van dat dit niet wordt uitgevoerd Vmware> start de service.""

3. Installeer Vmware sinds de restauratie. Om dit ga naar Configuratiescherm> toepassingen en functies doen> Vmware lokaliseren en klik met de rechtermuisknop> reparatie.

4. Start de virtuele machine.

Hier zijn een aantal oplossingen voor de foutmelding ""Interne fout"" in Vmware hoop dat deze stappen nuttig zijn geweest op te lossen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met VMware Workstation? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van VMware Workstation, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot VMware Workstation, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer VMware Workstation toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die VMware Workstation vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van VMware Workstation


Kopie URL