WERKELIJKE STAAT

VLC Media Player

Kunt u geen verbinding maken met VLC Media Player? Probeer je VLC Media Player te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of VLC Media Player perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De VLC Media Player -service lijkt te werken!

VLC Media Player frequente storingen

VLC Media Player is een gratis multimedia speler, open en framework code. Het is een platform dat reproduceert de overgrote meerderheid van multimedia bestanden zoals DVD, Audio CD en VCD. Het is volledig compatibel met tal van multimediaformaten en is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen Windows en Mac OS.

Met VLC mogelijk codecs te downloaden zonder het downloaden van extra toepassingen, dus het wordt gekenmerkt als zijnde compatibel met elke multimedia-bestandsformaat.

VLC kan audiobestanden en videobestanden die zijn opgeslagen op de harde schijf af te spelen ondersteunt ook het downloaden van ondertitels, labels en video-formaat conversie en audio.

VLC interface is heel functioneel en praktisch, dit stelt de gebruiker in staat om het aan te passen.

Soms kunt u VLC Media Player presenteren een foutmelding die heel vervelend voor gebruikers kunnen zijn.


""Uw invoer kan niet worden geopend"", deze foutmelding wordt weergegeven wanneer u probeert een bestand te openen en dit is niet op uw lokale computer. Dit kan te wijten zijn aan veranderingen in de configuratie of ook door problemen met de eigendom van de video.

Om dit probleem op te lossen moet de gebruiker als een eerste stap uitschakelen Windows Firewall, ook kan het nodig zijn om de meest recente update van VLC Media Player, die ten tijde van de aanvraag wordt geopend zou moeten verschijnen downloaden. Tot slot, als het probleem blijft bestaan, moet u de aanvraag voor de fout verdwijnt opnieuw te installeren.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met VLC Media Player? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van VLC Media Player, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot VLC Media Player, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer VLC Media Player toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die VLC Media Player vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van VLC Media Player


Kopie URL