WERKELIJKE STAAT

Vivaldi

Kunt u geen verbinding maken met Vivaldi? Probeer je Vivaldi te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Vivaldi perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Vivaldi -service lijkt te werken!

Vivaldi frequente storingen

Vivaldi is een freeware webbrowser Chromium rendering engine. Het is beschikbaar voor Microsoft Windows-besturingssystemen, Mac OS, Linux en Android. Vivaldi onderscheidt zich van andere browsers vanwege zijn vermogen aan te passen en een thema om de interface aan te passen. U kunt ook de websites van de rente toe te voegen.

Vivaldi brengt geïntegreerd in de interface een ad blocker en bescherming tegen sniffers. Bovendien wordt het gekenmerkt door een gecodeerde synchronisatie, je screenshots en lees-modus.

Het is echter mogelijk dat Vivaldi gooi de upgrade problemen. Dus is niet voorzien hebben we een aantal mogelijke oplossingen samengesteld.


upgrade Error

Soms is het mogelijk dat Vivaldi gooi de foutmelding hetzij door tijdelijke bestanden of gebroken bestanden. Om dit probleem te adviseren wij het volgende op te lossen:

Oplossing 1 - Controleer bestanden Vivaldi

De gebruiker moet controleren of bestanden zijn Vivaldi op uw harde schijf door het openen van de Windows Verkenner> Deze PC> typ in het zoekvak vivaldi.exe> ​​verwijdert de bestanden gevonden.

Oplossing 2 - Reinig de tijdelijke mappen

Om schoon tijdelijke mappen moet de gebruiker tegelijkertijd op de Windows + R ingedrukt>-type in het pop-up venster ""temp"" en druk op enter> verwijder alle bestanden in de map wordt geopend> in het venster Uitvoeren, typ ""% temp%"" en druk op enter> een venster geopend met tijdelijke bestanden, moet u alle verwijderen>-update Vivaldi.

Oplossing 3 - Controleer het record gebroken bestanden

Om u de macht te controleren of de Windows-register moet de gebruiker op de toetsen tegelijk Windows + R> typ ""regedit"", druk op enter> Kies Ja als het venster verschijnt met de vraag of u wilt wijzigingen aan te brengen> Dit zal de register-editor te openen> Navigeer naar het volgende commando ""computer HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Unistall""> verwijder de Vivaldi> map en start de computer opnieuw zal Vivaldi weer bij te werken.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Vivaldi? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Vivaldi, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Vivaldi, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Vivaldi toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Vivaldi vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Vivaldi


Kopie URL