WERKELIJKE STAAT

VirtuaWin

Kunt u geen verbinding maken met VirtuaWin? Probeer je VirtuaWin te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of VirtuaWin perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De VirtuaWin -service lijkt te werken!

VirtuaWin frequente storingen

VirtuaWin is een virtuele open source manager voor Microsoft Windows. Waarmee gebruikers applicaties op meerdere virtuele desktops te organiseren.

Met andere woorden, VirituaWin zet de snelkoppeling naar elke virtuele desktop. Daarnaast is deze manager is volledig gratis te downloaden naar uw computer.

U kunt soms aanwezig problemen VirtuaWin werkt niet goed. Dus is niet voorzien hebben we een aantal mogelijke oplossingen samengesteld.


VituaWin bevriest Symantec Client Firewall

Sommige gebruikers hebben geklaagd dat VirtuaWin wordt opgesloten in de eerste actie. Om dit probleem raden wij u aan disable Symantec Firewall en herhaling VirtuaWin lossen.

Het VirtuaWin lang duren om de desktop te veranderen

De gebruiker kan de prestaties van de desktop verandering aan te passen. Om dit te gaan doen om de configuratie van VirtuaWin expert >> op het bureaublad om het behoud instellingen wijzigen> de volgorde van de taakbalk> System Properties> Prestaties Opties> schuiven knoppen op de taakbalk. Dus dat de prestaties ongeveer 25% Klik met de rechtermuisknop op Deze computer> Eigenschappen> soort eigenschappen van de> Geavanceerd> systeem in Performance Group selecteer Instellingen> type opties Performance> Visual Effects> eigenschappen van het systeem> Prestaties Opties> Gebruik visuele stijlen op vensters en toetsen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met VirtuaWin? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van VirtuaWin, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot VirtuaWin, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer VirtuaWin toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die VirtuaWin vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van VirtuaWin


Kopie URL