WERKELIJKE STAAT

Virtual DJ Music Mixer

Kunt u geen verbinding maken met Virtual DJ Music Mixer? Probeer je Virtual DJ Music Mixer te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Virtual DJ Music Mixer perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Virtual DJ Music Mixer -service lijkt te werken!

Virtual DJ Music Mixer frequente storingen

VirtualDJ is een muziek-mixing software voor audio- of video-indelingen en een interface die simuleert mengen. Gemaakt door Atomix Productions en vooral gericht op DJ's. Het is compatibel met Microsoft Windows en Mac OS besturingssystemen. Beschikbaar in het Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Chinees.

Dit programma is volledig vrij in haar VirtualDJ Thuis versie, maar biedt ook betalingsopties met VirtualDJ Pro en VirtualDJ Business.

VirtualDJ kunnen verschillende audio formaten MP3, WAV, OGG, AAC en video AVI, MPEG, DIVX spelen. Het maakt het ook opnamesessies, het creëren van gepersonaliseerde afspeellijsten en interpunctie, import en export bibliotheken.

U kunt echter soms problemen opleveren VirtualDJ 64-bits versie van VDJ2020 met geïntegreerde graphics.


De X64 Fout VDJ2020 video zonder beeld. Om de gebruiker op te lossen moeten de volgende stappen te volgen:

1. Download DirectX emulator te dwingen uitvoering van de applicatie in een bepaalde DirectX versie.

2. U moet het programma in de administrator-modus boven lopen. Als Windows geeft een waarschuwing, moet de gebruiker accepteren om de wijzigingen op te slaan.

3. Open vervolgens een nieuw venster waarin de gebruiker de ellips moet klikken en zoek het uitvoerbare VDJ, de route hiervoor is ""C: ProgramFiles VirtualDJ""

4. De gebruiker moet de vakken ""Application Controlled"", ""Execution"" en ""Force WARP"" te controleren.

5. Klik tot slot op OK om de wijzigingen toe te passen.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Virtual DJ Music Mixer? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Virtual DJ Music Mixer, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Virtual DJ Music Mixer, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Virtual DJ Music Mixer toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Virtual DJ Music Mixer vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Virtual DJ Music Mixer


Kopie URL