WERKELIJKE STAAT

Vimeo

Kunt u geen verbinding maken met Vimeo? Probeer je Vimeo te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Vimeo perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Vimeo -service lijkt te werken!

Vimeo frequente storingen

We bevinden ons in een digitaal tijdperk waarin sociale netwerken in overvloed, Vimeo is een van hen, waar u kunt zien en video's delen, een kenmerk van deze sociale rede geen reclame gemaakt in hun video's. U kunt deze speler op een website op te nemen en omdat het is een online platform falen vaak in het.

Verschillende factoren kunnen leiden tot foutmeldingen worden geworpen op Vimeo, daarom hebben we een aantal veel fout berichten met mogelijke oplossingen verzameld door te gaan met deze geweldige sociaal netwerk te genieten.


""Deze video kan niet worden afgespeeld in zijn huidige configuratie"", deze foutmelding is de meest voorkomende door Internet en meestal gebeurt als je niet hebt Adobe Flash Player in de browser geïntegreerd op te lossen dit probleem op zorg ervoor dat u hebt geïnstalleerd Flash Speler van de zaak naar het programma op de browser geïnstalleerd is het noodzakelijk om de laatste update hebben. Als u deze stappen te controleren en nog steeds dit bericht ontvangt, is het raadzaam dat caches en de browser cookies worden verwijderd.


De foutmelding ""Sorry. Is een fout opgetreden om de belasting deze video"". Wanneer dit bericht is omdat het te laat is ingesteld downloaden van video en de klant sessie opraakt. Dit probleem wordt opgelost door het selecteren van uitgestelde scanning sectie het verwerken van grote bestanden.


Foutmelding: ""Private Video"". Dit gebeurt meestal wanneer de video die u wilt spelen is prive, is het daarom noodzakelijk om altijd een open sessie. Als u nog steeds deze melding is omdat de eigenaar van de video niet openbaar is gemaakt en kan niet worden gezien door iedereen maar door de mensen die u toegang heeft gegeven.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Vimeo? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Vimeo, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Vimeo, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Vimeo toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Vimeo vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Vimeo


Kopie URL