WERKELIJKE STAAT

Vainglory

Kunt u geen verbinding maken met Vainglory? Probeer je Vainglory te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Vainglory perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Vainglory -service lijkt te werken!

Vainglory frequente storingen

IJdelheid is een gratis spel dat werd ontwikkeld en gepubliceerd door Super Evil Megacorp voor iOS, Android, Windows en Mac OS. IJdelheid is een versie van multiplayer battle game online (MOBA), waar twee teams bieden aan de vijand te vernietigen. De teams hebben drie of vijf spelers elk, een kaart met verschillende straten getoond, een basis aan elk uiteinde waar de teams van aangezicht tot haar grondgebied te verdedigen, terwijl de kracht van het spel ligt bij de spelers.

Het kan echter problemen Vainglory presenteren, zodat we een aantal oplossingen hebben opgesteld.


Sommige gebruikers hebben klachten geuit omdat het spel is vergrendeld op het selectiescherm kampioen. Om dit op te lossen adviseren wij de speler te activeren Airplane Mode> geopend Vainglory> uit te schakelen vliegtuig-modus, merk je niet in staat om verbinding te maken met de servers> klik op Opnieuw of het opnieuw probeert> Log in om te oefenen> solo praktijk blijken> kies een held.

Soms is het mogelijk dat er een foutmelding ""Verbinding verloren"" verschijnt, kan dit een probleem met het apparaat en moet automatisch worden gecorrigeerd. Echter, kan de speler proberen om de router, die moet worden uitgeschakeld voor 30 seconden en weer op te rakelen reset> start u uw apparaat> start het spel.

Soms kan het spel plotseling sluit, dit kan problemen met het geheugen van het apparaat. Wij raden u aan uw mobiele telefoon of tablet opnieuw op en zorg ervoor dat er geen andere applicaties die draaien op de achtergrond.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Vainglory? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Vainglory, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Vainglory, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Vainglory toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Vainglory vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Vainglory


Kopie URL