WERKELIJKE STAAT

UTorrent

Kunt u geen verbinding maken met UTorrent? Probeer je UTorrent te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of UTorrent perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De UTorrent -service lijkt te werken!

UTorrent frequente storingen

uTorrent is een computerprogramma in welke bestanden via P2P-netwerken worden gedownload. Is beschikbaar voor Microsoft Windows en Mac OS-besturingssystemen, alle versies van uTorrent zijn geschreven in C ++ en heeft meer dan 54 talen.

uTorrent geen uitgevallen server gebaseerd op de computers van gebruikers moet je een grote database te creëren.

Gebruikers die genieten van dit platform delen een map die u kunt toegang tot het programma te kopen of er is een bestand dat een ander verzoek van de gebruiker uTorrent. Gebruikers zullen veel films, series, documentaires, muziek, documenten, foto's, onder anderen. Het heeft een desktop-versie of de webversie.

Sommige gebruikers hebben geklaagd over uTorrent.


De foutmelding ""Het systeem kan de weg niet vinden opgegeven"", dit kan worden veroorzaakt door andere programma's die interfereren met het delen van bestanden systeem. Om deze foutmelding de gebruiker zal hebben om de eigenschappen van de doelmap te verwijderen voor het gaan naar Eigenschappen> Algemeen> Eigenschappen> Verwijder het vinkje alleen lezen> Toepassen.

Een andere mogelijke oplossing is om een ​​bestand te verwijderen is verkeerd gedownload, want dat is recht-klik op de torrent-bestand begaan> Verwijderen> .torrent + Data"".

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met UTorrent? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van UTorrent, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot UTorrent, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer UTorrent toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die UTorrent vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van UTorrent


Kopie URL