WERKELIJKE STAAT

USPS

Kunt u geen verbinding maken met USPS? Probeer je USPS te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of USPS perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De USPS -service lijkt te werken!

USPS frequente storingen

USPS (Postal Service US) is een onafhankelijk federaal agentschap niet gecontroleerd door de Amerikaanse overheid voor de postdiensten.

Het heeft 8 verschillende diensten, zoals Express mail die levering de volgende dag gegarandeerd, ongeacht de dag. Priority Mail zendingen in drie of vier dagen. First Class scheepvaart pakketten worden ontvangen, afhankelijk van de afstand tussen de één en vier dagen. Bevestiging van de Levering dienst bevestigt datum en het tijdstip van aankomst op de bestemming, het is een extra betaling aan de normale verzendkosten. Certified mail wordt ook extra betaalde dienst en het pakket wordt verzonden met een professionele dienst die moet worden ondertekend om te ontvangen. Antwoord betaald is een extra service voor e-mail, die ontvanger moet een formulier invullen om te worden teruggestuurd naar de persoon die de zending gemaakt. Registered Mail is een dienst die wordt gebruikt om belangrijke documenten op te sturen zodat u een toeslag. Tot slot is de verzekering gedaan wanneer in het buitenland wordt gestuurd en heeft ook een extra betaling.

U kunt soms presenteren USPS foutmeldingen de gebruiker die u wilt een zending te maken. Toch geven we niet is voorzien om te doen in elk geval.


Dimension error plot

Deze foutmelding verschijnt als u verkeerde afmetingen voor pakketten wordt geprobeerd in te voeren. Dit oplossen door het invoeren van de afmetingen die overeenkomen USPS beperkingen.


Scheepvaart deadline Error

Het kan een vrij veel voorkomende fout zijn, USPS vereist scheepvaart labels zijn gemaakt voor dezelfde dag voor 19:00 die dag. Om deze storing op te lossen, moet u de datum of tijd van de scheepvaart te veranderen.


fout gewicht

De gebruiker moet rekening worden gehouden met de maximale waarden van geïmplanteerde USPS gewicht groter dan nul en tot 70 pond. Bewerk de gewichten van het pakket van de gebruikersinterface.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met USPS? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van USPS, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot USPS, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer USPS toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die USPS vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van USPS


Kopie URL