WERKELIJKE STAAT

Udemy

Kunt u geen verbinding maken met Udemy? Probeer je Udemy te openen, maar de site is niet beschikbaar en lijkt vandaag offline te zijn? Controleer het onderstaande probleem als het voor alle anderen inactief is of alleen voor jou!

68%

Server Status
80% Vol

12

Landen
30% Vol

170ms

Reactietijd
20% Vol

Ping-service

In Isnotdown kunt u onmiddellijk controleren of Udemy perfect werkt, of integendeel, het een probleem registreert om zijn diensten aan te bieden.

Onderhoud
$bash

De Udemy -service lijkt te werken!

Udemy frequente storingen

Vandaag leven we in een digitaal tijdperk waar online cursussen in overvloed voor particulieren en professionals om hun kennis te vergroten, zonder bij te wonen college, en kunnen hun studies te combineren met werk. Udemy, is een platform waar online cursussen worden aangeboden, deze cursussen worden gemaakt door een verscheidenheid en de hogescholen en universiteiten waar onderzoek en eindkwalificaties worden gepresenteerd, plus leerkrachten en coaches kunnen ook hun eigen materiaal te maken en verkopen ze door Udemy .

De belangrijkste doelstelling van Udemy is om virtuele klaslokalen waar je niet uit welk deel van de wereld en vond dat het doel van dit platform is dat professionals hun kennis uit te breiden kunnen communiceren bieden. Udemy onlangs gelanceerd om de applicatie markt voor mobiele apparaten die ondersteuning iOS en Android besturingssysteem.

Het is mogelijk dat wanneer U komt het platform Udemy we een foutmelding te gooien dus dan zullen we praten over hoe je kunt oplossen.


Om Udemy te voeren zijn er drie methoden: de eerste is door middel van een uitnodiging beheerder, de tweede is door middel van een e-mail domein en uiteindelijk goedgekeurd door single sign. U kunt soms gebruikers geen toegang tot het platform, dit is te wijten omdat er geen licenties beschikbaar zijn, de gebruiker was uitgeschakeld of dit niet is uitgenodigd. Om dit de gebruiker op te lossen is in contact met de verantwoordelijken voor Udemy te zetten kun je toegang tot het platform mogelijk te maken zodat we het probleem kunnen oplossen.

Deze boodschap is meestal verkeerd grootste probleem zijn, aangezien ik contact opgenomen met Udemy ze kunnen behagen hen een oplossing. Echter, als de gebruiker wordt geblokkeerd of inactief kan niet in het systeem.

Tips voor probleemoplossing
Probleem opgelost? Kunt u nog steeds geen verbinding maken met Udemy? Ga verder met stap 2.
Zet hem weer aan. Wis internetcookies en browsercache.
Zit nog steeds vast en geniet niet van Udemy, ga dan naar stap 3.
Schakel tijdelijk uw antivirusprogramma of firewall uit die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Als u nu toegang heeft tot Udemy, houd er dan rekening mee dat uw beveiligingssoftware problemen veroorzaakt. Probeer Udemy toe te voegen aan de set met vertrouwde sites.
DNS is een service die Udemy vertaalt in een machinaal leesbaar adres dat een IP-adres wordt genoemd. In de meeste gevallen wordt dit werk gedaan door uw ISP. Als alleen specifieke sites niet worden geopend, is deze waarschijnlijk beschadigd.

Vraag directe hulp aan de beheerders van Udemy


Kopie URL